Okategoriserade

Idunsoft ökar farten

Med fler användare och större tryck på Idunsoft kommer vi den 21a Juni att flytta hela lösningen till Amazons datacenter i Frankfurt. Detta gör vi för att kunna fortsätta att ge alla användare en fortsatt snabb och trevlig upplevelse med Idunsoft.

Flytten innebär också att 100% av Idunsoft och dess lagrade information kommer att ligga inom Europas gränser, vilket är viktigt för att uppfylla datainspektionens krav vad det gäller lagring av personuppgifter. För att läsa mer om detta besök gärna datainspektionens webb – Lagring av personuppgifter.

Arbetet att flytta Idunsoft kommer att ske på kvällen/natten under midsommarafton (24e Juni) för att minimera påverkan på alla användare.

Glad midsommar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *